Safe Container

L380

Ka stok

In Stock

SKU: 0218

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kontenitor per mbledhjen e ageve per te mbrojtur veten dhe njerezit perreth nga shpimet aksidentale. Kontenitori eshte i ndertuar ne perputhje me normat e ligjit per eleminimin e materialeve mjekesore.