Shiringa Insuline – Insumed

L860

Ka stok

In Stock

SKU: 10711

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shiringat jane gjithashtu me veti “ZERO-SPACE”, cka do te thote qe gjilpera eshte e fiksuar direkt ne trupin e shiringes dhe nuk ka hapesire shtese ne te cilen insulina mund te grumbullohet, ne kete menyre ju do te merrni sasine e plote qe ju nevojitet. Shiringa eshte “latex free” dhe parandalon reaksionet e mundshme alergjike.

KodiINSUMED – Sterile insulin syringes BoxCmimi
107110,3 ml – 1/2 insulin unit – needle 31G x 8 mm30 syringes850 L
26400,5 ml – 1 insulin unit – needle 30G x 8 mm30 syringes 760 L
02261 ml – 2 insulin unit – needle 30G x 8 mm30 syringes775 L