Aparat tensioni- CARDIOAfib

L11,050

Ka stok

In Stock

SKU: 10368

Find in Store

Pershkrimi i produktit

CARDIOAFIB eshte aparat tensioni elektronik, i cili kryen jo vetem matje te presionit arterial, por detekton gjithashtu dhe aritmine kardiake, duke identifikuar fibrilacionin atrial dhe kontraktimet e parakohshme, te njohura keto edhe si anomali kardiake qe ndryshojne rrahjen normale te zemres.

CARDIOFIB ka nje detektor “PIC PULSE DETECTOR”, nje teknologji inovative e cila ben te mundur detektimin e cdo aritmije, gjate matjes se tensionit. Gjithashtu si cdo aparat tjeter i PIC, ben te mundur regjistrimin e 120 matjeve te ndara ne dy grupe, si dhe kryen nje matje te trefishte duke ju garantuar saktesi maksimale.

specifikime

Aparati vjen me nje cante shume praktike qe ju lejon ta merrni me vete kudo qe shkoni. Ka garanci 5 vjecare. Permban dhe Adaptor CardioAFib i cili ben te mundur perdorimin e aparatit edhe kur nuk ka bateri.