PULSE OXIMETER CAMI C29

L5,460

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11601

Pershkrimi i produktit

Mat pulsin, saturimin e oksigjenit ne gjak, dhe gjithashtu ka një shkallë grafike qe tregon ritmin e pulsit.

  • I përshtatshëm për përdorim nga të rritur dhe fëmijë (+2 vjec)
  • 30 orë përdorim i vazhdueshëm
  • Kompakt dhe rezistent
  • Ekran LED me një ngjyrë
  • Fiket automatikisht dhe tregon kur ka bateri të ulët