Aparat tensioni- CARDIOMaxi

L7,500

Ka stok

In Stock

SKU: 2059

Find in Store

Pershkrimi i produktit

– Aparat tensioni elektronik, ideal per matje frekuente.

specifikime

– Ekrani i madh lejon leximin lehtesisht te vlerave ne monitor.

– Detekton rrahjet e crregullta te zemres.

– I shpejte dhe praktik per tu perdorur.

– 100 X 2 memorie

– Kryen mesataren e tre matjeve.

– Tregon daten dhe oren e matjes.

– Cante per ruajtjen e aparatit.

– Manshete me madhesi M/L (22-42 cm)