COMFORT CRUTCHES (Paterica)

L4,300

Ka stok

In Stock

SKU: 2974

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Paterice me nje dizajn modern, e pershtatshme per te gjitha kerkesat tuaja, per meshkuj dhe femra.

specifikime

– Shume e lehte (peshon 480 gram).

– Maksimumi i peshes qe mban: 130 gram.

– Material alumini i cilesise se larte.

– Lartesia normale: 705mm- 995mm

– Ka 14 pozicione te ndryshme lartesie, me largesi 25mm nga njera tjetra.

– Mbajtesja e dorezes mund te zevendesohet.

– E disponueshme ne disa ngjyra.