15033 Quadrop Deluxe (Paterice)

L4,220

Ka stok

In Stock

SKU: 1245

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Paterice me 4 kembe e kromuar dhe me baze te gjere. Me qender te ulet graviteti dhe balance te mire. Lartesia e saj eshte e pershtatshme nga 77,5- 104cm.