OPTI-COMFORT PREMIUM (Paterica)

L4,870

Ka stok

In Stock

SKU: 2975

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Paterice me pjesen e dorezes te gjere, e pershtatshme per personat qe kane per te perdorur paterica per nje kohe relativisht te gjate.

specifikime

– Fale dorezes Premium, me trashesi te dyfishte dhe te zevendesueshme minimizon dhimbjen e kyceve.

– Shume e lehte (peshon 510 gram).

– Praktike per perdorim te perditshem.

– E pershtatshme per te gjitha moshat dhe gjinite.

– Maksimumi i peshes qe mban: 130 kg

– Lartesia normale: 675mm- 970mm

– Ka 14 pozicione te ndryshme lartesie, me largesi 25mm nga njera tjetra.

– Mbajtesja e dorezes mund te zevendesohet.

– Ka nje mbeshtetese te zona e parakrahut, te zevendesueshme.

– Material alumini i cilesise se larte.

– E disponueshme ne disa ngjyra.