DEFENCE BODY ANTICELLULITE CREAM – GEL

L5,250

Ka stok

In Stock

SKU: 1997

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Trajtim lokal, I cili bazohet ne efektin ngrohes/ftohes. Stimulon mikroqarkullimin kapilar, duke bere te mundur drenimin e lengjeve dhe mbetjeve nga indi subkutan, ka nje teksture te lehte qe perthithet lehtesisht nga lekura. Nuk permban jod.

specifikime

Rezultatet nga studimet klinike, pas 6 javeve perdorimi te rregullit te kremit:

  • Efekti drenues- rritur me 27 %.
  • Perimetri i kofshes- reduktuar me 3,8 cm.
  • Reduktimi i pamjes se lekures “orange-peel”- reduktuar me 15 %.
  • Tonifikimi i lekures- rritur me 58%.
  • Lekure me e lemuar (raportuar kjo nga 80% e personave qe moren pjese ne studim.

permban

Curcuma zedoaria, Eugenia caryophillus, Zingiber oficinale, genistein, kafeine, karnitine, Spirulina platensis, mentol, Capsicum frutescens, Lonicera japonica.

Eksipientët: Polimere gelling, silikone, glicerinë, isohexadekan, alkool denat, Ujë të dejonizuar

perdorimi

Aplikoni produktin ne mengjes dhe ne mbremje, duke e masazhur.

paketimi

400 ml