Elderberry & Zinc Lozenges

L1,170

Ka stok

In Stock

SKU: 10134

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Nxit funksionet për një sistem imunitar të shëndetshëm
  • Ndihmon në ndryshimet sezonale

NOW® Elderberry & Zinc është një formulë e përqëndruar me zink dhe vitaminë C. Zinku është mineral esencial për mirëmbajtjen e sistemit imunitar. Echinacea, Propolis dhe Ulmus Rubra janë gjithashtu pjesë e kësaj formule unike.

perdorimi

1 karamele 1-3 herë në ditë. Karamelja duhet të shkrihet komplet në gojë pastaj të gëlltitet.

paketimi

30 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 10 *
Totali Karbohidrateve 3 g 1%*
Sheqerna < 1 g *
Sorbitol 2 g *
Vitamin C (si Acid  askorbik dhe nga Askorbat natriumi) 150 mg 250%
Zink (nga glukonati I  zinkut) 12 mg 80%
Koncentrat Elderberry (nga fruti Sambucus nigra) 100 mg *
Rrënje Echinacea purpurea 25 mg *
Propolis 25 mg *
Slippery Elm Bark (Ulmus rubra) 25 mg *

perberes te tjere

Fruktozë, celulozë (kapsulë) acid stearik (origjinë bimore) dhe stearat magnezi (origjinë bimore) silic, shije natyrale mjedre