120130 Basic Forte Knee Support Neoprene (Suport gjuri)

L4,440

Ka stok

In Stock

SKU: 1195

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suport gjuri neopren me pore ajerimi. Mbron dhe mbeshtet kupen e gjurit.