120134 Jumpers Knee Support Neoprene (Suport gjuri)

L5,710

Ka stok

In Stock

SKU: 1197

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ka 4 shufra te cilat stabilizojne patelen, lehtesojne dhimbjen dhe mbrojne artikulacionet e gjurit.