488 POWER BAND Taping Knee Support (Suport gjuri)

Out of stock

SKU: 11190

Pershkrimi i produktit

Ndihmon ne zvogelimin e tendosjes muskulare duke siguruar nje performance me efektive. Dizajni 3D dhe materiali i bute dhe i lehte, se bashku me materialin elastomerik special sigurojne nje pershtatje te persosur. Produktet Power Band Taping jane ndertuar me nje teknologji te patentuar.

indikimet

  • Rrit dhe stimulon propriocepsionin gjate levizjeve.
  • I pershtatshem per rikuperim pas operacionit.
  • Ndihmon për të stabilizuar nyjet e gjurit, duke dhënë mbështetje dhe mbrojtje, ndërsa lejon lirinë e plotë të lëvizjes.
  • Ideale për personat qe merren me aktivitete sportive.
  • Ndihmon per te ulur simptomat e dhimbjeve.

karakteristikat

  • Ka te integruar Kinesio Taping.
  • Prerja 3D siguron pershtatje perfekte.
  • Shume e holle dhe nuk pengon ajerosjen.
  • Ngjyra e zeze
  • Mund te vishet si ne kemben e majte edhe ne te djathten.