120136 Thigh Support Neoprene (Suport kofshe)

L3,250

Ka stok

In Stock

SKU: 1198

Pershkrimi i produktit

Suport kofshe neopren me pore ajerimi. Suporton muskujt dhe ndihmon ne lehtesimin e dhimbjeve.

Pershtatet ne menyre perfekte.