Classic II Infant Stethoscope

L24,640

Ka stok

In Stock

SKU: 1921

Pershkrimi i produktit

Littmann- Stetoskop klasik II per infant -Perdoret nga profesioniste mjekesore dhe studente per te identifikuar, degjuar dhe studiuar tinguj te zemres, mushkerive dhe tinguj te tjere te trupit per vleresimin fizik dhe diagnostikimin e pacienteve pediatrik.

specifikime

– Koke e dyfishte me diafragem te vogel 2.7 cm, ideale per pacientet pediatrik

– Koke shume funksionale e cila ofron sensitivitet akustik te larte nga te dyja anet tek diafragma dhe kambana e hapur.

– Diafragem jo e ftohte per komfortin e pacientit

– Kufje me tapa veshesh te buta dhe praktike te cilat ofrojne izolim akustik te shkelqyer