Classic III™ Monitoring Stethoscope (Black)

L27,540

Ka stok

In Stock

SKU: 11093

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Littmann- Stetoskop Klasik III me ngjyre te zeze.

specifikime

– Monitoroni dhe vleresoni nje game te gjere pacientesh

– Zbuloni tinguj dhe ritme normale dhe anormale

– Diafragma e akordueshme; Degjoni tinguj me frekuence te larte ose te ulet duke pershtatur presionin e aplikuar tek koka e stetoskopit

– Ana pediatrike; Ana pediatrike kthehet ne kambane te hapur. Thjesht hiqni diafragmen dhe zevendesojeni me nje rreth jo te ftohte.

– Diafragem e njeanshme; Diafragma e njeanshme eshte e lehte per tu vendosur dhe per tu pastruar per shkak te siperfaqes se sheshte

– Kambana e hapur; Kambana e hapur qendron e paster sepse mund te mbulohet me nje diafragem te vogel.

– Kambane e cila hapet dhe mbyllet.

-5 vite garanci

I dobishem ne ambiente te kujdesit jo kritik, si per shembull zyra mjekesore, reparti i pergjithshem, OB/GYN, klinika ambulatore ose urgjenca.