Classic II Pediatric Stethoscope

L22,840

Ka stok

In Stock

SKU: 1922

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Littmann- Stetoskop Pediatrik klasik II

Perdoret nga profesioniste mjekesore dhe studente per te identifikuar, degjuar dhe studiuar tinguj te zemres, mushkerive dhe tinguj te tjere te trupit per vleresimin fizik dhe diagnostikimin e pacienteve pediatrik.

specifikime

– Koke e dyfishte me diafragem te vogel 3.3 cm, ideale per pacientet pediatrik

– Koke shume funksionale e cila ofron sensitivitet akustik te larte nga te dyja anet tek diafragma dhe kambana e hapur.

– Diafragem jo e ftohte per komfortin e pacientit

– Kufje me tapa veshesh te buta dhe praktike te cilat ofrojne izolim akustik te shkelqyer