Electronic Stethoscope

L121,803

Ka stok

In Stock

SKU: 1924

Pershkrimi i produktit

Littmann- Stetoskop elektronik

specifikime

– Regjistron dhe ruan deri ne 12 tinguj me nga 30 sekonda te pacienteve

– Rrit volumin e tingujve deri ne 24 here me shume.

– Eleminon mesatarisht 85% te zhurmes se ambjentit

– Transmeton tingujt permes Bluetooth® (Perfshihet adaptor Bluetooth® – nuk eshte i pershtatshem me paisje Apple)

– Mund te degjoni nga distanca permes 3M™ Littmann® TeleSteth™ System (Paisje me vete)