P-5-P 50 mg  90 VCAPS

L2,840

Ka stok

In Stock

SKU: 14098

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Koenzima B-6 + Mg Bisglicinat

Vitamina B-6 (piridoksina) vepron kryesisht si një katalizator enzimë në shumë procese të trupit, duke përfshirë metabolizmin e energjisë dhe funksionin e neurotransmetuesve.
Përpara se të përdoret për këtë qëllim, ajo duhet të shndërrohet në formën e saj koenzime (P-5-P) nga mëlçia.

P-5-P e eliminon këtë hap duke siguruar B-6 në formën e tij të konvertuar, duke lejuar biodisponueshmëri më të madhe.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia e % së vlerës ditore:
Vitaminë B6 [nga 50 mg koenzimë piridoksal-5-fosfat (P-5-P) monohidrat] 33 mg 1941%
Magnez (nga Bisglicinati i Magnezit) (TRAACS®) 25 mg 6%

perdorimi

Merrni një kapsulë në ditë me ushqim.

paketimi

90 Kapsula.