Wrist Support Neoprene -Kycore neopren

L980

In Stock

SKU: 1187

Pershkrimi i produktit

Kycore neopren me pore ajerimi. Mbron dhe suporton kycin. Ngjyra e zeze.

Nje mase “one size”.