8282 Benactiv Anti-Cellulitis Girdle With Zip

L8,580

Ka stok

In Stock

SKU: 1560

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Strece dobesimi dhe anticelulit me gjatesi deri mbi gju dhe lartesi beli deri poshte gjoksit.

specifikime

Ky produkt ka teknologji  te vecante dhe efekt mikro-masazhues ndihmon ne reduktimin e celulitit. Ka Kompozimi te vecante me tre shtresa (shtresa e jashtme, shtresa e gomes se paster dhe shtresa e brendshme me material pambuku) rrit nxehtesine lokale dhe ushtron efekt mikro-masazhues, duke siguruar nje rezultat maksimal.

*Specialistet rekomandojne perdorimin e produkteve Benactiv per 2muaj (te pakten 8 ore ne dite), ne kontakt te drejtperdrejte me lekuren, per te pare nje permiresim te ndjeshem te konstruktit tuaj.