7748 Ok Rehab Elastic Training Band (Bende elastike)

L1,800

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2256

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Perdoren ne nje game te gjere ushtrimesh rehabilituese, si dhe ne palester. Bende elastike ORIONE – OK REHAB, jeshile- tension mesatar i forte, 2.5 m.

 

specifikime

Jane te disponueshme ne modele te ndryshme me force dhe gjatesi te ndryshme. Rezistenca percaktohet ne baze te perqindjes se zgjatjes se tij. Rezistenca e ndryshme identifikohet nga ngjyra e ndryshme:

  • E verdhe – tension i lehte
  • E kuqe – tension mesatar
  • Jeshile – tension mesatar ne te forte
  • Blu – tension i forte