10100 Slim Uniform John’s (Kostum dobesimi)

L9,100

Ka stok

In Stock

SKU: 1157

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kostum dobesimi, i cili ju dhuron nje efekt sauna. Vepron si nje lekure e dyte. Ju ndihmon te dobesoheni shpejt dhe djeg yndyrnat ne menyre efektive. Mjafton ta mbani veshur 1 ore ne dite dhe ju do te humbisni 1 kg.Kostum dobesimi, i cili ju dhuron nje efekt sauna. Vepron si nje lekure e dyte. Ju ndihmon te dobesoheni shpejt dhe djeg yndyrnat ne menyre efektive. Mjafton ta mbani veshur 1 ore ne dite dhe ju do te humbisni 1 kg.