COSINUS x 30 tablets-Pharmacy

L810

Ka stok

In Stock

SKU: 13546

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Cosinus është një suplement ushqyes bimor që kontribuon në funksionimin normal të mukozave të sinuseve dhe traktit respirator. Ai gjithashtu forcon mbrojtjen, veçanërisht me rritjen e rrezikut të infeksionit në dimër.

 

perdorimi

1-3 tableta në ditë.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim:
Ekstrakte nga rrënja e Gentianit (Gentiana lutea) 50 mg
Great mullein (verbascum 50 g thapsus) 50 g
Elderberry (sambucus nigra) 50 g
Vervain (verbena officinalis) 50 g
Green Chiretta 5 mg (andrographis paniculata e standardizuar në 98%) 5 mg
Vitamin B2, A, B12