Hot Water Bag- Borse uji me veshje

L1,680

Ka stok

In Stock

SKU: 2149

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Borse uji me veshje.

specifikime

  • Cante e dizenjuar per te mbajtur ujin e nxehte ne menyre te sigurt. Sherben per tu vendosur ne zonen qe keni dhimbje per ta reduktuar ate. E lehte per tu perdorur dhe shume efektive.
  • Qeteson dhimbjet muskulore, dhimbjet e qafes, dhimbjet e artritit, krampet dhe dhimbjet menstruale. Kur vendoset ne zonen e deshiruar ofron nje reklasim te indeve ne menyre teresisht natyrale.
  • Fale permbajtjes se vecante eshte dizenjuar per te mbajtur ujin ne temperatura shume te larta. Kapaku prej metali nuk lejon rrjedhjet e ujit, cka e bene ate shume te sigurt per tu perdorur.
  • Nje sekret i fundit? Siperfaqja e leshon nxehtesine ne menyre graduale duke dhuruar nje lehtesim te vazhdueshem te dhimbjes, qe rritet me kalimin e minutave.