Thermogel 20×30- Xhel termik

L1,850

Ka stok

In Stock

SKU: 2196

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Termogel eshte nje jastek praktik me permbajtje xheli i cili siguron te nxehte ose te ftohte kur aplikohet, sipas nevojave. I pershtatshem per te gjithe familjen.

specifikime

Terapia me te ngrohte: redukton tensionin muskular, duke e bere te pershtatshme per tu perdorur ne kontraktime muskulare, dhimbje muskulare dhe reumatizmale. Vendoseni ne uje te valuar ose ne mikrovale.

Terapia me te ftohte: redukton inflamacionin. Indikohet ne trauma akute, hematoma te vogla, tendosje muskulare, djegie, gjakderdhje, inflamacione te lekures, kafshime nga insektet, dhimbje koke dhe dhimbje dhembi. Vendosni ne frigorifer ne ngrirje para perdorimit.