Uturak urine per meshkuj

L610

Ka stok

In Stock

SKU: 0259

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Uturak urine per meshkujt te cilet nuk mund te ngrihen nga krevati. Nje menyre e thjesht dhe praktike per te mbledhur urinen.

Ka nje qafe te gjate dhe nje doreze ergonomike. Se dyti, ka nje kapak presioni qe vulos enen, per te penguar rrjedhjen e urines nga uturaku.

Ka nje vellim prej 1000 ml.

Pas perdorimit lajeni me sapun dhe uje te ngrohte dhe sterilizojeni.