Hot Water Bag- Borse uji pa veshje

L1,290

Ka stok

In Stock

SKU: 0166

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Cante e dizenjuar per te mbajtur ujin e nxehte ne menyre te sigurt. Sherben per tu vendosur ne zonen qe keni dhimbje per ta reduktuar ate. E lehte per tu perdorur dhe shume efektive.

-Siperfaqja e leshon nxehtesine ne menyre graduale duke dhuruar nje lehtesim te vazhdueshem te dhimbjes, qe rritet me kalimin e minutave.

 

Specifikime

  • Qeteson dhimbjet muskulore, dhimbjet e qafes, dhimbjet e artritit, krampet dhe dhimbjet menstruale.
  • Kur vendoset ne zonen e deshiruar ofron nje reklasim te indeve ne menyre teresisht natyrale.
  • Fale permbajtjes se vecante eshte dizenjuar per te mbajtur ujin ne temperatura shume te larta.
  • Kapaku prej metali nuk lejon rrjedhjet e ujit, cka e bene ate shume te sigurt per tu perdorur.