PREZERVATIV KONTROL EXTRA LUBE x 3

L200

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9919

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Me shume lubrifikant dhe forme anatomike natyrale.

Specifikime:

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra: E tejdukshme
  • Lubrifikanti: Lubrifikim shtese, me baze silikoni
  • Karakteristika: Me me shume lubrifikim
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.070 mm
  • Gjatesia: 190 mm
  • Gjeresia: 54 mm

sasia

3 cope