PREZERVATIV CONTROL NATURE XL x 3

L200

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9928

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kenaqesi natyrale me me shume gjeresi dhe me shume gjatesi. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.

specifikime

Paketimi: 3 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: E tejdukshme

Karakteristika: Mase me e madhe

Efekti: Me shume komfort

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 195 mm

Gjeresia: 57 mm