PREZERVATIV CONTROL FORTE x 3

L200

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9925

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Me shume trashesi dhe me shume rezistence.

Specifikime:

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra:  E tejdukshme
  • Lubrifikanti: Standart, me baze silikoni
  • Karakteristika: Me shume trashesi
  • Efekti: Me shume rezistence
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.090 mm
  • Gjatesia: 190 mm
  • Gjeresia: 54 mm

paketimi

3 copë