PREZERVATIV CONTROL PEPPERMINT ECSTASY x 3

L200

S’ka stok

Out of stock

SKU: 9937

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Per me shume freski dhe kenaqesi ne raport. Me shije mente.

Specifikime: 

  • Materiali: Latex natyral
  • Ngjyra: Jeshile
  • Me shije mente
  • Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni me shije
  • Forma: Anatomike, e pershtatshme
  • Trashesia: 0.070 mm
  • Gjatesia: 190 mm
  • Gjeresia: 54 mm

paketimi

3 cope