2094 Rehabilitation Ball (Top rehabilitimi)

L1,230

Ka stok

In Stock

SKU: 2094

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Top rehabilitimi i forte, me material xhel polimeri dhe ngjyre jeshile.

 

specifikime

Mund te perdoret ne cdo faze te:

  • Rehabilitimit te dores dhe gishtave.
  • Forcim te muskujve te dores, gishtave dhe parakrahut.
  • Trajnimin e forces te sportistet.
  • Reduktimin e stresit.