Gotu Kola 450 mg Veg Capsules

L1,950

Ka stok

In Stock

SKU: 13396

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bima Tradicionale Gotu kola (Centella asiatica) është përdorur nga herbalistët tradicionalë që nga kohërat parahistorike. Eshtë perdorur në Azinë Juglindore dhe Indi për shekuj dhe vazhdon të përdoret brenda kornizës së herbalizmit modern. Nuk përmban kafeinë.

Permbajtja

Permbajtja: Sasia per dozim: Sasia % se vleres ditore:
Karbohidratet totale <1 g <1 %
Gotu Kola (Centella asiatica) (Ajrore) 900 mg *

perdorimi

Merrni 2 kapsula ne ditë sipas nevojës.

paketimi

100 Kapsula.