Melatonina Pura Spray

L750

Ka stok

In Stock

SKU: 12321

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqimor me përmbajtje Melatonine. Melatonina ndihmon në zvogëlimin e kohës së nevojshme për të fjetur dhe zbut efektet e jet lag gjatë udhëtimeve. Formulimi në formë spraji sublingual është praktik, dozohet lehtë dhe garanton përthithje të shpejtë. Me shije mente.

perdorimi

Rekomandohet që të merrni 1 ose 2 sprucime në ditë, nën gjuhë.

paketimi

20 ml

perberesit

Melatonina 1 mg

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, ëmbëlsues, gluten, OMGJ, sheqer të shtuar.

specifikime

Konsumi i tepërt mund të ketë efekte laksative.

Të mbahet larg fëmijëve nën moshën tre vjec.

Të mos tejkalohet doza e lejuar.

Nuk këshillohet gjatë shtatzanisë ose gjate laktacionit.

Suplementet ushqimore nuk zëvendësojnë dietën ushqimore të ekuilibruar dhe stilin e shëndetshëm të jetës.