PANER x 30 TB-PHARMACY

L770

Ka stok

In Stock

SKU: 11177

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes për meshkuj i cili nxit vitalitetin, energjinë dhe ndihmon në përmirësimin e përformancës gjatë aktivitetit seksual.

perdorimi

1-2 Tableta në ditë.

PERMBAJTJA

Përbërësit aktivë 1 Tabletë përmban
L-arginine (L-arginine hydrochloride 150 mg
Ekstrakt i thatë i rrënjës së xhensenit Siberian (Eleutherococcus senticosus) 60 mg (240 mg) *
Ekstrakti i gjetheve të thata të Tribulus terrestris (Tribulus terrestris) 25 mg (250 mg) *
Zink (Zinc gluconate) 7.5 mg