10801 Controller Abdominal Binder John’s H.24cm- Brez

L2,860

Ka stok

In Stock

SKU: 1164

Pershkrimi i produktit

Brez (24cm i larte) me material elastik me tension gjysme te forte (75mm), me tre panele dhe mbyllje Velecro. Me dy shufra plastike te lakueshme. Mbron dhe mbeshtet barkun dhe pjesen e shpines.

specifikime

  • Ngjyra bezhe.
  • E disponueshme ne 8 masa.