5754 Lumbosacral Support With Cross Band On The Back

L9,000

Ka stok

In Stock

SKU: 10461

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Korse lumbo-sakrale me lartesi 27 cm, e perbere nga nje material hipoalergjik, i cili nuk pengon ajerosjen. Ne pjesen e pastme ka nje sistem mbeshtetes kryq me 8 shufra, i cili siguron suport maksimal.

indikimet

  • Siguron suport maksimal per zonen lumbo-sakrale
  • Dhimbje ne zonen e mesit
  • Lumbagos me origjine dorsale
  • Reumatizem dhe inflamacion te artikulacioneve ileo-sakral
  • Ne papersosmeri postulare
  • I pershtatshem per rikuperim pas operacionit

karakteristikat

  • Sistem i kryqezuar ne pjesen e pasme, me 8 shufra
  • Lartesia 27 cm
  • Material hipoalergjik
  • E disponueshme ne 5 masa