115000 Wool Tubular Binder – Brez leshi

L4,540

Ka stok

In Stock

SKU: 1176

Pershkrimi i produktit

Brez leshi (83%) elastik ne forme tubi me lartesi 30cm. Mbron belin nga i ftohti dhe ndryshimet e papritura te temperaturave duke lehtesuar menjehere dhimbjen.