11450 Lumbo Back Support With Strap H.22cm- Brez shpine

L4,840

Ka stok

In Stock

SKU: 1175

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Brez elastik lumbar (me lartesi 22cm) me tension te forte, me 4 shufra metalike, mbyllje Velcro nga para dhe 1 kapese shtese per siguri maksimale.

specifikime

  • Ngjyra bezhe.
  • E disponueshme ne 8 masa.