11100 Medical Abdominal Binder Sp.Cotton H.18- Brez 18cm

L3,120

Ka stok

In Stock

SKU: 1170

Pershkrimi i produktit

Brez mjekesor abdominal (me lartesi 18cm), elastik, me material pambuku, me 3 panele prej 6cm , mbyllje Velcro perpara dhe 2 shufra. Mbeshtet muskujt e barkut dhe te shpines.

specifikime

  • Ngjyra bezhe.
  • E disponueshme ne 10 masa.