10815 Lombo I Back Support John’s -Brez me lartesi 28cm

L6,740

Ka stok

In Stock

SKU: 1167

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Brez suport per zonen e shpines me lartesi 28cm, me material pambuku, elastik, me 4 panele nga 6cm. Ka mbyllja Vlerco nga perpara dhe 2 shufra plastike, te lakueshme. Mbeshtet muskujt abdominal dhe te shpines.

specifikime

  • Ngjyra bezhe.
  • E disponueshme ne 4 masa.