FERKELAN CHELATING HYDROGEL

L2,630

Ka stok

In Stock

SKU: 2328

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Hidroxhel i cili parandalon hiperpigmetimin nga hemosiderina pas skleroterapise, nderhyrjeve kirurgjikale, nderhyrjeve te mjekesise estetike si laser, peeling kimik, filler etj.

permban

EDTA, glicine, acidi lipoik, fosfati i vitamines C, inositol, pantenol, etoksidiglikoli.

Eksipientet: Agjent xhelues, uje te dejonizuar dhe te filtruar. Permban konservues (sorbat kaliumi dhe benzoat natriumi).

perdorimi

Perdoreni sipas rekomandimit te mjekut apo farmacistit tuaj.

paketimi

15  ml