11300 Lombostat Back Support With Straps H.22cm – Brez

L4,810

Ka stok

In Stock

SKU: 1174

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Brez Lombostat (me lartesi 22cm) me material elastik me tension te forte, me 6 shufra metalike dhe me shirita te kryqezuar nga pas. Mbyllja Velcro dhe 2 kapeset shtese nga para sigurojne nje perputhje maksimale te brezit te format trupore.

Indikohet ne dhimbje kronike te mesit dhe dhimbje te nervit shiatik.

specifikime

  • Ngjyra bezhe.
  • E disponueshme ne 8 masa.