Advances Gamma E Complex Softgels

L5,270

In Stock

SKU: 12243

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Per ruajtjen e shëndetit kardiovaskular dhe funksionit normal të sistemit imunitar. -NOW® Advanced Gamma E Complex është një suplement i vitaminës E me spektër të plotë që përmban gama-tokoferol dhe përfshin ekuilibrin e duhur të tokoferoleve dhe tokotrienoleve.

perdorimi

Merrni 2 xhel në ditë me ushqim.

Kujdes: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/në gji, nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.

permbajtja

Permbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 10
Yndyra totale 1 g 1 %
Vitamina E (si d-alfa Tokoferol) 300mg 2000%
Tokoferolet totale 600 mg
Gama-tokoferol 200 mg

perberes te tjere

Kapsulë Softgel [xhelatinë gjedhi (pa BSE), glicerinë, ujë, karob] dhe vaj krunde orizi. Përmban soje.