Hyaluron Lift Eye Pads

L2,000

Ka stok

In Stock

SKU: 13250

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Maskë për zonën e syve me efekt të lartë hidratues dhe zbutes të pasuruar me acid hialuronik 3-fish dhe parakres.

Permbajtja

  • Ekstrakti i parakresës: Ekstrakti nga Acmella Oleracea zvogëlon intensitetin e tkurrjes së muskujve, gjë që relakson dhe redukton ndjeshëm rrudhat, veçanërisht rreth syve.
  • Acidi hialuronik botanik: Ekstrakt nga Tremella fuciformis, i njohur gjithashtu si myku i veshit të argjendtë ose borës; i pasur me polisakaride; siguron një efekt pothuajse identik me acidin hialuronik.
  • Acidi hialuronik me zinxhir të gjatë: Formon një shtresë të lidhur me ujin në sipërfaqen e lëkurës dhe në këtë mënyrë mbron lëkurën nga tharja.
  • Acidi hialuronik me zinxhir të shkurtër: Depërton në shtresat më të thella të lëkurës; i siguron lëkurës lagështi të qëndrueshme.
  • Izomerat Sakarid: Kompleks karbohidratesh identike me lëkurën për hidratim afatgjatë të lëkurës. Efekt afatgjatë 72 orë nëpërmjet lidhjes së përhershme me keratinocitet e shtresës së korneumit.
  • Kafeina: Rrit mikroqarkullimin e lëkurës dhe ka një efekt gjallërues.

perdorimi

Vendosni masken ne pjesen e poshtme te syve. Lereni 15-20 minuta dhe me pas hiqeni.

Paketimi

3×2 Cope