DEFENCE SUN 30 FLUID LOTION

L3,100

Ka stok

In Stock

SKU: 12840

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spraj trupi me mbrojtje te larte SPF 30, per lekura normale dhe te thata.

specifikime

Dhuron nje mbrojtje te trefishte ndaj diellit:
• Mbron nga demtimet afatshkurtra qe shkaktojne rrezet UVA dhe UVB.
• Mbron nga radikalet e lira te shkaktuara nga rrezet IR.
• Mbron nga demtimet afatgjata fale kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT: Bazuar ne nje polimer special, i cili formon nje rrjete mbi lekure qe “ruan” filtrat, gje qe rezulton ne shperndarje maksimale te diellit mbi lekure dhe permiresim te performances se filtrit.
Kompleks Pro-Repair: nje sinergji e veçante e perberesve aktive:
• Niacin: ndihmon per te luftuar demtimin biologjik, duke forcuar keshtu mekanizmat e mbrojtjes natyrore te ADN-se dhe riparimit.
• Beta-Glukan/L-Carnitine: Patente e perberesve qe stimulon sistemin mbrojtes natyral te lekures dhe lufton radikalet e lira.
• Vitamina E: ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikoni produktin para ekspozimit ne diell dhe perserisni aplikimin cdo dy ore ose sa here te jete e nevojshme. Tundeni para perdorimit. Mos e sperkatni direkt mbi fytyre. Shmangni kontaktin e drejtperdrejte me rrobat.

paketimi

200 ml