DEFENCE SUN MOISTURIZING AFTER SUN LOTION

L2,160

In Stock

SKU: 12436

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Locion shumë i lehtë në formë spraji i cili jep një ndjesi freskie të menjëhershme dhe hidratim deri në 24 orë.

Perdormi

Vendoseni në lëkurë pas ekspozimit në diell, pas larjes. Aplikojeni nga një distancë prej 5-10 cm dhe përhapeni mbi lëkurë duke e masazhuar butësisht.

Mos e spruconi direkt në fytyrë. Shmangni kontaktin me sytë.

Permban

-Nikotinamidi ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik duke forcuar mekanizmat natyrorë të mbrojtjes dhe riparimit të ADN-së.
-Vitamina E ka një efekt antioksidant Beta-Glukan/L-Karnozina stimulon mbrojtjen natyrale, biologjike të lëkurës dhe kundër radikaleve të lira.
-Glicerina hidraton lëkurën.
-Vaj kanola dhe jojoba ester zbutës dhe mbrojtës.

Paketimi

200  ml.