TRIDERM A.K. SPF 50+

L2,500

Ka stok

In Stock

SKU: 11540

Find in Store

Pershkrimi i produktit

MBROJTJE SHUMË E LARTË NGA DIELLI

Trajtim ndihmës në parandalimin e dëmtimit aktinik, me fotoproteksion. Formuluar me nikotinamid, ß-glukan dhe L-karnozinë për t’u mbrojtur nga radikalet e lira të krijuara nga rrezet IR dhe për të mbrojtur keratinocitet nga dëmtimet nga rrezet UV. I pasuruar me Tokotrienole për të forcuar mekanizmat natyralë të mbrojtjes dhe riparimit biologjik të lëkurës. Me një teksturë të lehtë dhe pa yndyrë, mund të përdoret si në fytyrë ashtu edhe në trup, gjithashtu gjatë gjithë vitit si një mjet parandalimi. Mbrojtje UVA-UVB-IR. Rezistente ndaj ujit.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit në diell në një sasi të mjaftueshme dhe ri-aplikoni shpesh. Shkundni shishen përpara përdorimit. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me veshjet. Mund të njollosë veshjet.

permban

  • Nikotinamidi parandalon dëmtimin aktinik duke kundërshtuar efektet imunosupresive të rrezeve UV dhe luan një rol kyç në riparimin fiziologjik të dëmtimit të ADN-së në keratinocitet.
  • Tokotrienolet përzierje shumë e pastër e tokotrienoleve (alfa, beta, gama), një formë aktive e vitaminës E me veti shumë të forta antioksiduese.

Tokotrienolet mbrojnë nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira dhe luajnë një rol ndihmës në riparimin e dëmtimit biologjik duke stabilizuar telomeret.

 

  • ß-Glukan ndihmon në ribalancimin e mbrojtjeve natyrore të sistemit imunitar të lëkurës dhe e mbron atë nga stresi oksidativ i shkaktuar nga UV.
  • L-Karnozina kundërshton formimin e radikaleve të lira.

paketimi

50 ml