DEFENCE SUN SPRAY LOTION 30

L1,900

S’ka stok

Out of stock

SKU: 2848

Pershkrimi i produktit

Spraj trupi me mbrojtje të lartë SPF 30 për lëkura normale dhe të thata.

specifikime

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
  • Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afatgjata falë kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Teknologjia NETWORK EXPERT:  Bazuar në një polimer special, i cili formon një rrjetë mbi lëkurë që “ruan” filtrat, gjë që rezulton në shpërndarje maksimale të diellit mbi lëkurë dhe përmiresim të performancës së filtrimit.

Kompleksi PRO-Repair, një sinergji e vecantë e përbëresve aktive:

  • Niacin: ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar kështu mekanizmat e mbrojtjes natyrale të ADN-së dhe riparimit.
  • Beta-Glucan/L-Carnosine: Patente e përbërësve që stimulojnë sistemet natyrore të mbrojtjes së lëkurës dhe luftojnë radikalet e lira.
  • Vitamin E:  Ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikojeni para ekspozimit në diell dhe përserisni aplikimin cdo dy orë ose sa herë të jetë e nevojshme. Tundeni para perdorimit.

paketimi

125 ml